Over Infracilities BV

Infracilities BV is reeds voor een groot aantal bedrijven, stichtingen en overheden in Zuid – en Midden Limburg de partner als het op onderhoud, probleem oplossing of nieuw aanleg van Infrastructuur aankomt. Ook voor onafhankelijk advies ten aanzien van o.a. waterproblematiek, asfaltverhardingen, elementenverhardingen of voor het opstellen van (meer jaren) onderhoudsplannen met bijbehorende begrotingen en nulopnames van uw buitenterrein / openbare ruimte kunt u bij ons terecht.

Ons Team

ANGELO UMMELS
ANGELO UMMELS

Uitvoering | Begeleiding | Advies

ANGELA UMMELS
ANGELA UMMELS

Debiteuren / Crediteuren

DYLANO HERMANS
DYLANO HERMANS

Uitvoering

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Infracilities BV. ervaren als een open en transparant bedrijf wat een prettige samenwerking alleen maar ten goede komt.

John Cregten | Habenu-van de Kreeke

Betrouwbaar en kundig, no nonsens. Een oplossingsgerichte partner voor infrastructurele werken en vraagstukken.

Mark Pilipiec | Gemeente Beekdaelen

De samenwerking met Infracilities betekend voor mij persoonlijk maar ook voor Viecuri heel veel en is ook van grote waarde. Vooral de korte lijn die wij als Viecuri hebben met Infracilities werkt zeer plezierig. Verder is het meedenken en de flexibiliteit een van de sterke punten waarin jullie je zelf onderscheiden. Kortom zeer flexibel en prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Peter Lommen | Viecuri medisch centrum

Ik vind dat Infracilities de gemeente  ontzorgd. De werkzaamheden worden professioneel en zo discreet mogelijk uitvoert. Infracilities is meedenkend en zeer prettig om werk mee te maken.

Niels Mulder | Gemeente Brunssum
Infracilities is een bedrijf waar afspraak, een afspraak is. Infracilities werkt correct en heeft netheid hoog in het vaandel staan. Een bedrijf waar je van op aan kunt!
Michael Berghof | Koraal

Infracilities ontzorgt ons regelmatig bij het maken van de funderingen voor onze terrasoverkappingen en parasols.

Een hele fijne, persoonlijke samenwerking waarbij alle vakmensen dat doen waar ze goed in zijn

Frank Laumen | Laumen rolluiken zonwering BV

Een greep uit onze klanten