Over Infracilities BV

Infracilities heeft op 17 mei 2017 het levenslicht gezien. Dit was de dag waarop wij, Angela en ik, “ons”  Infracilities ingeschreven hebben bij de Kamer van Koophandel in Roermond. Na vele maanden van nadenken, wikken en wegen, rekenen, een naam bedenken, een logo bedenken, kaartjes drukken, potentiële klanten benaderen, het kopen van: een bus / een aanhangwagen / een laptop / een printer / een trilplaat / diverse stratenmakersmaterialen / werkkleding / reclame voor de bus, was het dan eindelijk zo ver; onze droom INFRACILITIES was geboren. 

Dankzij onze vaste opdrachtgevers die telkens terug kwamen met steeds grotere opdrachten was ons bedrijf na ruim 2,5 jaar de status van éénmanszaak ontgroeid en hebben wij op 19 december 2020  de volgende stap gezet en zijn wij een Besloten Vennootschap geworden waardoor het sindsdien INFRACILITIES BV is.  

De afgelopen jaren zijn wij voor een groot aantal bedrijven, stichtingen en overheden in Zuid – en Midden Limburg de partner geworden voor terreinonderhoud, nieuw aanleg van Infra, het plaatsen van straatmeubilair, de aanleg van valdempende ondergronden etc. (Check onze tijdlijn om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden en de klanten voor wie we werken)  Ook voor onafhankelijk advies ten aanzien van o.a. waterproblematiek, asfaltverhardingen, elementenverhardingen of voor het opstellen van (meer jaren) onderhoudsplannen met bijbehorende begrotingen en nul-opnames van buitenterrein / openbare ruimte weet men de weg naar ons te vinden.

We zijn trots op ons bedrijf en de metamorfose die het de afgelopen jaren ondergaan heeft. Minstens zo trots zijn we op ‘ONZE’ vakmannen  die er samen met ons alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen en te houden.

Wees gegroet, Angelo

Ons Team

Infracilities BV
Infracilities BV

Angelo Ummels
Angelo Ummels

Calculatie / Uitvoering / Advies

06 1547 5179

Angela Ummels-Theunissen
Angela Ummels-Theunissen

Debiteuren / Crediteuren / Loonadministratie

06 4131 0091

Marco Wijckmans
Marco Wijckmans

Allround Vakman Infra

Patrick Trompetter
Patrick Trompetter

Allround Vakman Infra

Michael Moesker
Michael Moesker

Allround Vakman Infra / Machinist

Dylano Hermans
Dylano Hermans

Allround medewerker Infra / Machinist

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Infracilities BV. ervaren als een open en transparant bedrijf wat een prettige samenwerking alleen maar ten goede komt.

John Cregten | Habenu-van de Kreeke

Betrouwbaar en kundig, no nonsens. Een oplossingsgerichte partner voor infrastructurele werken en vraagstukken.

Mark Pilipiec | Gemeente Beekdaelen

De samenwerking met Infracilities betekend voor mij persoonlijk maar ook voor Viecuri heel veel en is ook van grote waarde. Vooral de korte lijn die wij als Viecuri hebben met Infracilities werkt zeer plezierig. Verder is het meedenken en de flexibiliteit een van de sterke punten waarin jullie je zelf onderscheiden. Kortom zeer flexibel en prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Peter Lommen | Viecuri medisch centrum

Ik vind dat Infracilities de gemeente  ontzorgd. De werkzaamheden worden professioneel en zo discreet mogelijk uitvoert. Infracilities is meedenkend en zeer prettig om werk mee te maken.

Niels Mulder | Gemeente Brunssum
Infracilities is een bedrijf waar afspraak, een afspraak is. Infracilities werkt correct en heeft netheid hoog in het vaandel staan. Een bedrijf waar je van op aan kunt!
Michael Berghof | Koraal

Infracilities ontzorgt ons regelmatig bij het maken van de funderingen voor onze terrasoverkappingen en parasols.

Een hele fijne, persoonlijke samenwerking waarbij alle vakmensen dat doen waar ze goed in zijn

Frank Laumen | Laumen rolluiken zonwering BV

Infracilities is een fijne en betrouwbare partner met een open en transparante werkwijze.

Meedenkend en adviserend waarbij het belang van de klant voorop staat!

Bram Langen I Sevagram

Een greep uit onze klanten